Projektin Index sivu
Tällaisia aihioita nähtiin.
Projektin aikataulu ja tavoitteet
Projektin Aloitus
Osia - Apua - Asiantuntemusta tarvitaan
Project Blue-Eye English version8.4. 2003
Aika tuntuu vierähtävän pirun nopeasti…… lupailin koko pirssistä kuvia kunhan lumet lähtevät, lupaus voi jopa toteutua.

Hommia on tehty pikkuhiljaa, suurin työ on kuitenkin ollut keulan muotojen haku (hommaa siinä riittää vieläkin). Aikaisemmin olen jo muuttanut konepeittoa, mutta keulamuutoksien edetessä myös konepeitto meni vielä kerran uusiksi. Olen myös joskus kertonut, että takaluukun uudelleen muotoilu on ollut projektin hankalin homma, mutta nyt se muutos jäi ehdottomasti kakkoseksi.

Ennen kuin kerron muutoksesta enemmän, pistettäköön eräs aikaisemmin tapahtunut juttu julkiseksi (jotkut harrastajat saivat tämän aikaisemmin emailina).

Tositarinoita autoharrastajan päiväkirjastaMutta siihen keulamuutokseen

Eli kun nuo Minin lamput oli upotettu Chevyn lokasuojiin istuviksi, linjoissa tapahtui jokin muutos ja valitettavasti 'huonoon' suuntaan. Joidenkin mielestä nuo lamput eivät ole hyvät toiset taas ovat ehdottomasti niiden kannalla, minulle asia on sinänsä samantekevä, lamput ovat ja pysyvät. Mutta keula oli jotenkin tylpän näköinen.

Maskia pudotettiin alaspäin 40 mm ja samalla sitä siirrettiin eteenpäin samaiset 40 mm jo lampunaukkojen yhteydessä (siitä johtuen kuvissa on maskin ja konepeiton välissä isohko rako), mutta keula kaipasi jotain muutakin. Pitkien mietintöjen jälkeen päädyin jatkamaan lokasuojia 50 mm ja jatkamaan konepeittoa siten, että se ylettyisi maskin nykyiseen paikkaan.
Koska lokasuojia jatkettiin, myös maski siirtyi mainitut 50 mm eteenpäin, eli nyt maski on siirtynyt 90 mm eteenpäin ja 40 mm alaspäin! Keula on käytännössä rakennettu tyhjän päälle, mutta huolellisella suunnittelulla se ei muodostunut isoksi ongelmaksi.
Konepeiton jatkaminen sen sijaan oli kaikkea muuta kuin helppo. Homma vaati aikaisemmin hitsattujen saumojen rälläköimisen auki, jatkopalan ja rutosti muotoilua ja tinailua. Homma alkaa kuitenkin pikkuhiljaa palkitsemaan käytetyn ajan, hei, se valmistuu joskus!Keulan kuvapäivitykset

Eyeball Products Oy · Lenkkitie 20 · 35300 Orivesi · 0400 514 475 · eyeball@eyeballproducts.com